Specialisaties

Long-covid behandeling

Na het doormaken van Corona hebben mensen vaak lang last van restverschijnselen.
Met de bijscholing Covid 19 – een route naar herstel heb ik de juiste tools in handen om je ondersteuning te bieden bij het herstel van deze restklachten. Door gerichte massagebehandeling, begeleiding en adviezen wordt je lichaam ondersteund zichzelf te herstellen en kan het zijn natuurlijke evenwicht hervinden.

Stress en Burn-out

Bij langdurige stress, met als gevolg kans op een Burn-out, heeft niet alleen je hoofd/denken maar ook juist je lichaam rust en aandacht nodig om te herstellen. Samen met jou ga ik kijken wat voor jou belangrijk is om te doen, maar veel belangrijker wat mag je laten, om goed te kunnen herstellen.
Massages gericht op rust, verbeteren van slaap en het verlagen van de stress zijn daarbij belangrijke hulpmiddelen.

Ouderenzorg/dementie

In de laatste levensjaren is de ouder wordende mens vaak weer op anderen aangewezen om in contact te zijn. Lichamelijk contact is dan grotendeels functioneel zoals bij wassen en aankleden.
Huid op huidcontact blijft echter een belangrijke behoefte. Het geeft verbondenheid en bevorderd de aanmaak van serotonine, een stofje dat ervoor zorgt dat je je ontspannen en prettig voelt.
Door het ‘niet meer weten’ zijn mensen met dementie vaak bang en onrustig. Voetreflexmassage is een fijne en toegankelijke manier om mensen met dementie tot rust te brengen.
Via voetreflexbehandelingen kan ik voor de ouder wordende mens veel betekenen. In een veilige omgeving en met persoonlijke aandacht breng ik rust en ontspanning in lichaam en geest.

Energetische massages

Bij energetische massage stem ik mij volledig af op jouw energie. Alles in een ontspannen sfeer waarin jij centraal staat. Via deze massages kunnen ‘oude’ pijn stukken aangeraakt en losgelaten worden. Een prachtige ondersteuning bij alle veranderingsprocessen in je leven.

Een greep uit de mogelijkheden:

Chakra massage:
Het accent bij deze massage ligt op de chakra’s die op dat moment uit balans zijn.

Zonnevlechtmassage:
Het accent bij deze massage ligt op verbinding maken met jezelf en met je omgeving.
Ook is deze massage zeer geschikt bij vermoeidheidsklachten en alle vormen van stress.

Metamorfosemassage:
Deze massage brengt oude blokkades (vaak al vastgelegd in de preconceptie periode) weer in beweging. Hiermee kan op een diepe, subtiele manier losgelaten worden en je meer in beweging brengen naar wie je werkelijk bent. De metamorfosemassage is daarmee een mooie ondersteuning bij veranderingsprocessen.

Polariteitsmassage:
Deze massage is gericht op het in balans brengen van verschillende polen. Wanneer er sprake is van te veel van het ‘ene’. De meest voorkomende reactie is dat met zich evenwichtiger voelt.

Auramassage:
Dit is een heel subtiele massage die uitermate geschikt is voor mensen die erg gevoelig zijn, onder andere mensen met hsp, autisme en dementie.

Beroepsvereniging

Ik ben lid van de CAT beroepsvereniging, (Collectief Alternatieve therapeuten). De CAT vereist een erkende opleiding en jaarlijkse bijscholingen om de kwaliteit en de professionaliteit van haar licentieleden te benadrukken.

Via de CAT ben ik aangesloten bij de geschillencommissie (GAT) en de bedrijfsaansprakelijkheid (via de BAT).
Kvk nummer: 75886952 btw nummer: 175110475B01

Therapeutische behandelingen worden afhankelijk van uw zorgverzekeraar / aanvullende verzekering deels vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polis!

Vragen?

Aanwezig op

Ik werk op afspraak.